Uvjeti korištenja stranice

Uvjeti korištenja stranice koji se primjenjuju prilikom posjete na stranici https://www.obitelj-popovic.com.

Korištenjem Internet stranice http://obitelj-popovic.com.com smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Vlasnik stranice zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja Internet stranice bez obaveze prethodne najave te nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Svrha Internet stranica je približiti korisnicima svoje djelatnosti i ponude te nastoji da objavljeni sadržaj u najvećoj mogućoj mjeri daje potpunu i točnu informaciju.

Vlasnik se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.
Odricanjem od navedene odgovornosti Vlasniku nije cilj smanjiti odgovornost za svoje postupanje u skladu sa zakonskim propisima.

Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez pismenog odobrenja Vlasnika.

Iako Vlasnik nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja Internet stranice, ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.

Vlasnik ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.

Uz odobrenja Vlasnika, dopušteno je stavljati poveznicu Internet stranica Vlasnika na druge stranice.