Zaštita osobnih podataka

Prilikom rezerviranja smještaja, od vas će biti zatraženo da nam dostavite osobne podatke. Potvrđujući rezervaciju gost je suglasan da se njegovi osobni podaci prikupljaju i distribuiraju nadležnim tijelima Republike Hrvatske.

Prilikom rezervacije smještaja za SNJEŽNA KRALJCA – Kupres i Vila Popovića Dvori – Šestanovac od vas će biti traženi podaci: ime, prezime, adresa, telefonski broj, e-mail adresa, datum mjesto i godina rođenja i br dokumenta.

Zakonska obaveza prikupljanja osobnih podataka:
Zakonski definirana obveza unošenje osobnih podataka gostiju u sistem e-visitor. Informacijski sustav za prijavu i odjavu turista je jedinstveni informacijski sustav koji funkcionalno povezuje sve turističke zajednice u Republici Hrvatskoj. Sustav eVisitor služi prikupljanju i obradi podataka o pružateljima usluga smještaja i njihovim smještajnim objektima na području Republike Hrvatske, vršenju prijave i odjave gostiju od strane pružatelja usluga smještaja putem Interneta, obračunu i kontroli naplate boravišne pristojbe, obradi i analizi podataka, izvještavanju u statističke svrhe te međusobnoj suradnji tijela javne vlasti.

Svaka informacija koju prikupimo može biti korištena za sljedeće :
• Personalizaciju vašeg iskustva na ovoj stranici
• Za poboljšanje funkcionalnosti same Internet stranice. Vaše mišljenje nam je iznimno važno.
• Za poboljšanje odnosa sa kupcima, jer nam je svaka informacija i vaše iskustvo s našom stranicom.
• Za procesiranje transakcija i obrade rezervacija.

Čuvanje osobnih podataka
Vaši osobni podaci se ne čuvaju na našim serverime, već se spremaju u gore navedeni sustav e-visitor. Nakon unosa osobnih podataka gostiju u sistav e-visitor, isti se podaci o gostima brišu iz naše evidencije.